PROIZVODNJA TORBI, RANČEVA I OSTALE GALANTERIJE.

Pro-Bag je porodična firma, i glavna delatnost nam je proizvodnja raznih torbi i rančeva. Proizvodimo ih od 1956. godine. U svojoj dugogodišnjoj poslovnoj karijeri smo proizveli bezbroj vrsta i količina torbi. I dan danas, glavni proizvodi su nam TORBE, i na tu činjenicu smo i te kako ponosni.

Smatramo da u ovom delu tekstilne industrije za nas nema tajni, i trudimo se da pratimo sva najnovija dešavanja u svetu, i da se na taj način usavršamo.

Momentalno u našoj proizvodnji ima preko 400 vrsta raznih torbi. Izdvajamo neke grupe proizvoda: TORBE, EKOLOŠKE PROMOTIVNE TORBE, SPORTSKE TORBE, SPORTSKI RANČEVI, POSLOVNE TORBE, LAPTOP TORBE, LAZY BAG, FUTROLE ZA ORUŽJE, KONFERENCIJSKE TORBE, KOZMETIČKE TORBICE, NESESERI, NOVČANICI, LOVAČKI RANČEVI, TORBE ZA FIZIČKO I TORBE ZA PATIKE, TORBE ZA LEKOVE, RUKSACI...i jos mnogo toga što je u domenu našeg delovanja, pa i što nismo do sada pravili. Znanje je tu i spremni smo za nove izazove.

Sa velikim zadovljstvom vas informišemo da je treća generacija mladih preduzetnika iz naše porodice uspešno stupila na scenu, i da se nastavlja višedecenijska porodična tradicija u proizvodnji torbi.

Pro-Bag

 
  • Entera
  • Huntmann